Hur kombinera jobb och nöjen när man är lastbilschaffis?

Livet som lastbilschaufför är inte alltid enkelt. Har du familj är du ofta iväg från dem och är du singel har du inte så mycket tid över för nöjeslivet. Det mesta går åt till att hinna fram till leveranser i tid, shoppa proffsig arbetsbelysning på Nordeye Sverige eller att försöka ta in den tid du har som fritid till att sova eller vila. Att dessutom sitta och köra långa sträckor tär på kroppen så när du väl är utanför lastbilen kanske du vill hinna röra på dig lite.

Fixa bilen först så får du tid över till annat

Det viktigaste för att vinna så mycket tid som möjligt är att alltid ha en fungerande lastbil. Om du jobbar för en åkerifirma är det den som har ansvaret för att bilen är i gott skick hela tiden. Äger du lastbilen själv eller har rätt att pimpa den lite som du vill kan du givetvis styla och fixa till den som du vill. Det är ju din arbetsplats och precis som på ett kontor kan du inreda din plats som du vill ha den och Nordeye Sverige har massor av snygg och professionell arbetsbelysning som både är fin och lagenlig. Kolla alltid däck och däcktryck och att lasten du kör är säker att köra med på vägarna. Tänk på att ju mer du syns och märks, desto enklare är det för andra på vägarna att lägga märke till dig. Investera i bra arbetsbelysning på Nordeye Sverige.

Så får du tid till nöjen

Under transporterna är det naturligtvis svårt att kombinera jobb med nöjen men vad du bör göra är att planera din fritid ännu bättre när du jobbar som lastbilschaffis. De dagar du är ledig; häng med kompisar och planera in en resa till någon stad där det händer en massa skojiga grejer. Tänk på att du som kör omkring så mycket faktiskt har chans att se dig omkring i massor av olika städer och kanske till och med länder. Planering är a och o och att hålla kvar sina vänner är lika viktigt eftersom jobbet annars kan bli ganska ensamt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *