Sminka dig snyggt inför restaurangbesöket

Vankas det middag på en finare restaurang? Naturligtvis ska maten vara i fokus, men det skadar inte att lägga lite extra energi på sin yta för att förhöja upplevelsen. Här berättar vi hur du gör en snygg sminkning som passar när du ska äta ute.

Snygg och smart sminkning

Har du lyckats få bord på en av de mer exklusiva restaurangerna i Stockholm för att äta middag? Då vill du säkert göra upplevelsen extra speciell. Välj plagg som du känner dig snygg och bekväm i och lägg lite extra krut på sminket. Hos Max Factor hittar du bra produkter för att få till en både snygg och naturlig sminkning. Börja med att välja en foundation som matchar din hudton. All day Flawless foundation är till exempel ett bra tips. Innan du lägger på foundationen är det dock viktigt att du återfuktar huden. Har du mogen hud är detta extra viktigt för att du ska få ett naturligt resultat. Efter foundationen täcker du ojämnheter i ansiktet med en concealer, till exempel Mastertouch Concealer. När du har gjort detta kan du sätta basen med ett löst puder. På så sätt sitter sminket på plats hela kvällen. På munnen vill du naturligtvis ha ett härligt läppstift. Det är dock viktigt att det inte kladdar eftersom du ska ägna kvällen åt att dricka och äta. Max Factor har ett läppstift som sitter extra bra, nämligen Lipfinity. Det finns dessutom i många olika nyanser.

Glöm inte heller ögon och kinder. Lägg en ögonmakeup som du trivs med och avsluta med att borsta ett rosigt rouge över kinderna.

Hitta en härlig restaurang

Har du ännu inte bokat något bord på en restaurang finns många ställen att välja mellan. I den här texten ägnar vi oss för enkelhetens skull åt restauranger i Stockholm. Vad sägs till exempel om italienskt? Här hittar du tips på de trendigaste italienska restaurangerna i Stockholm. Skulle du istället känna för asiatisk mat är Farang ett populärt ställe. Ett tips är annars att kolla en förteckning över olika restauranger i Stockholm. På så sätt är det lätt att hitta en som faller dig i smaken.

Att äta ute är en helhetsupplevelse

Kanske kan det tyckas löjligt att lägga så mycket energi på utseende och klädsel bara för att gå ut och äta. Det man inte tänker på om man är av den åsikten är att det är en helhetsupplevelse att äta ute på en finare restaurang. Vill du riktigt kunna njuta av upplevelsen är det bra om du känner dig bekväm i ditt utseende och din klädsel. Nu talar vi naturligtvis inte om när du tar en snabb sallad ute på lunchen utan när du lägger ned tid på att boka en finare restaurang för att uppleva god mat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *