Koh Phangan

Oavsett om corona har tagit över världen eller om det är en riktigt lång vinter är det många som längtar efter varmare breddgrader, sol och exotiska atmosfärer. Genom ett besök på Koh Phangan i Stockholm behöver du inte längta längre, utan här kan du kliva in i en liten oas och ta dig en resa till paradiset själv.

Koh Phangan öppnade upp år 1994 och gjorde direkt intryck hos Stockholmarna. Idéen till den fina och exotiska restaurangen föddes på en strand i ett land vid Indiska Oceanen och det är också därifrån all inredning i restaurangen kommer. Här har man lyckats skapa ett eget litet paradis mitt i storstaden, men värme, porlande vatten och fågelsång. När du kliver in möts du av färgglada ljusslingor, palmer, en tuktuk och bungalows som du kan slå dig ner i. Väggarna pryds av bilder, föremål och fotografier – som även dessa kommer från den thailändska ön.

Som konceptet troligtvis redan skvallrat om är det thailändsk mat som står på menyn och denna kan du med fördel kombinera med någon av de välsmakande och exotiska drinkar som finns på drinklistan. Bättre än så blir det inte!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *