Njut av hotellfrukost trots ilningar i tänderna

Du har äntligen påbörjat semestern på ett fantastiskt hotell och ser fram emot en dag full av äventyr, men först måste du ta dig igenom hotellfrukosten. Det är väl inget problem – eller?

Faktum är att det kan vara ett riktigt stort problem om du lider av ilningar i tänderna, ett tillstånd som kan vara både begränsande och smärtsamt. Det finns dock en hel del du kan göra för att lindra dina besvär. Läs mer här.

Varför ilar det i tänderna?

Du vet att du egentligen älskar hotellfrukost och alldeles särskilt en god kopp kaffe, men det gör ont i tänderna. Ilningar i tänderna är inte farligt, men bör tas på allvar. Det är helt enkelt något som inte står rätt till. Tillståndet kan bero på karies, frätskador, sprickor eller inflammation. Kanske har en gammal lagning gått sönder? Innan du bestämmer dig för att uppsöka en tandläkare kan du besöka sunstargum.com och beställa produkter som lindrar ilningar i tänderna. GUM SensiVital förebygger nämligen problematiken.

Frestande hotellfrukost

Det är framför allt kaffet som lockar de allra flesta svenskar när det gäller hotellfrukost. Befinner du dig utomlands är den självklara frågan om det serveras riktigt svenskt kaffe. Exotiska frukter, bröd, ägg och bacon är andra favoriter som dock kan få det att ila till rejält i tänderna. Inget retar dock känsliga tandhalsar som kall yoghurt eller glass. Det finns dock hopp även för glassälskare som lider av ilningar i tänderna. Förutom produkter från sunstargum.se finns det nämligen unik glass som är skapad speciellt för människor som lider av denna problematik. Glasspinnen går under namnet ”Coldish” och tillverkas av företaget Sensodyne. Glassen innehåller ämnet polyfenol och beskrivs som kall, men utan att för den skull upplevas som isig.

Vill du kunna njuta av hotellfrukosten i lugn och ro är det viktigt att du tar hand om dina tänder och din munhälsa samt använder förebyggande produkter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *