Pinchos

 

Restaurang Pinchos tog svenskarna med storm när den roliga och unika konceptrestaurangen spred sig över landet. Hit går människor som vill äta god tapasmat och njuta av härliga drinkar, samtidigt som man får ta del av ett riktigt cirkusäventyr. Idag finns restaurangerna på många olika platser i landet och är ett populärt val för barnfamiljer, par och vänner!

Det första du möts av när du kliver in på Pinchos är cirkusdirektörerna själva. Här är nämligen all personal utklädd till cirkusdirektörer som står redo att servera er popcorn från popcornvagnen. Miljön är som tagen ur en saga och väggarna pryds av allt från papegojor till klättrande apor och tavlor på cirkusclowner. Kring borden löper vackra blommor och på utvalda ställen är cirkushästar utplacerade som dekoration. På en av restaurangerna i Stockholm kan du till och med sitta i en karusell.

Det är inte bara inredningen som är unik hos pinchos, utan även menyn. Här beställer du all mat via en app och inväntar sedan en notis när den är redo. Både mat och dryck hämtas själv och genom att betala i appen kan du samla bonustapas till nästa trevliga måltid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *