Sveriges bästa nattklubbar

Är du sugen på att gå ut och festa och dansa loss med dina vänner? Då vill du troligtvis också se till att ni hamnar på en riktigt bra klubb. Vi har listat några av Sveriges bästa nattklubbar där du kan njuta av goda drinkar och dans hela natten lång.

Bästa nattklubbarna i Stockholm

Det faller sig kanske naturligt att majoriteten av alla riktigt bra nattklubbar är belägna i självaste huvudstaden. Stockholm är helt klart staden som aldrig sover och här är det inte ovanligt att klubbarna stänger vid 03:00-05:00 på morgonen. Befinner du dig i Stockholm rekommenderar vi bland annat Spybar, Debaser, Ambassadeur och Café Opera, men också Sturecompaniet är en riktig hit. Café Opera passar för dig som vill kunna få en glimt av en kändis eller två, men kom ihåg att skriva upp dig på listan!

Bästa nattklubbarna i andra delar av Sverige

Om du inte befinner dig i Stockholm finns det många andra klubbar som du kan besöka och som är riktigt kända och uppskattade. I Göteborg kommer du t.ex. att få grym musik och atmosfär på Trägår’n och befinner du dig i Malmö är det Etage som är det bästa alternativ. På Gotland finner du de riktiga pärlorna Burmeister och Gutekällaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *