Kulinariska Malmö

Malmö har vuxit till en äkta kulinarisk hotspot under senare år. Med sin kontinentala atmosfär och närhet till Köpenhamn myllar det av härlig mat från hela världen. Du kan hitta ett flertal olika restauranger som till exempel en förstklassig restaurang med Michelinstjärnor till ost- och vinbar med vinprovning.

Spännande restauranger för finsmakare

Bise drivs av två herrar, Ludvig Fredriksson och Arvid Falk, som är välkända på den gastronomiska scenen i södra Sverige. Bise har en ständigt förändrad meny där maten har en grund från det franska köket men med en svensk eller japansk twist.

Brasserie Sture 1912 har förvandlats till en Michelin-belönad fransk kulinarisk restaurang där maten både tillagas samt serveras med passion samt kreativitet.

För den som är sugen på det japanska köket är Kasai in the sky oslagbart och serverar fantastiska Sushi-, Izakaya och Robatarätter som kan avnjutas av på en takterass.

Restauranger och fastigheter

De flesta restaurangägare hyr sin lokal i en fastighet. Oavsett om du hyr eller äger din affärslokal eller privatbostad är du beroende av en god fastighetsförvaltning. En erfaren fastighetsägare och bostadsrättsförening vet värdet av en bra fastighetsförvaltning. Nabo erbjuder professionell och effektiv fastighetsförvaltning i Malmö av hög kvalitet. Nabo är en helhetsleverantör av fastighetstjänster för bostadsrättsföreningar inom teknisk och ekonomisk förvaltning, fastsighetsservice samt fastighetsjuridik. Du kan låta Nabo ta hand om de uppgifter som känns betungande eller låta dom ta ett helhetsansvar. Hos Nabo får du dessutom tillgång till ett team av experter.

Njut av läckerheter

Det finns gott om läckra matställen i Malmö. Lyran serverar rolig och kreativ mat där du kan smaka på havskräfta eller härligt god svamp från Hällestad. Med råvaror från lokala fiskare, jägare och jordbruk erbjuder Lyran det bästa från Skåne. När du besöker ost- och vinbaren Julie kan du smaka på traditionella ostar samt skånska charkuterier. Julie har en vinbar som endast serverar europeiska viner och erbjuder dessutom vinprovningar i källaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *