Preppa dig för dejten eller nöjeskvällen

Ska du på ut på dejt på en restaurang och vill vara lite extra fin? Med vissa hudvårdsprodukter kan du trolla fram lyster och få bort glåmigheter, mörka ringar och andra skavanker. Oavsett om det är en dejt eller en utekväll med kompisarna kan det vara kul att piffa sig lite extra. Här hittar du de bästa hudvårdstipsen inför festen.

Bra hudvårdsrutin för långvariga resultat

Det bästa är såklart att jobba långsiktigt med huden om du vill uppnå fina resultat. Det finns vissa genvägar om tiden är knapp, men för de flesta hudproblem krävs tålamod i kombination med rätt produkter. Det kan vara svårt att veta vilka produkter som är bäst lämpade för specifika hudproblem. Kanske vet du inte ens vilken hudtyp du har? Då kan det vara bra att börja med att kontakta en professionell hudterapeut som kan hjälpa dig att hitta rätt produkter för just din hy. Den digitala skönhetsbutiken Hudoteket erbjuder kostnadsfri konsultation online. På deras hemsida kan du få en gratis digital hudanalys samt hitta mycket bra hudvårdsprodukter. Där kan Hudotekets certifierade terapeuter tar fram en produktrekommendation för just din hy och dina preferenser. Du får svara på ett antal frågor om din hy och inom ett par dagar får du en rekommendation via e-post. Produkterna som rekommenderas passar din hudtyp, dina önskemål och din livsstil. Nu under sommaren erbjuder Hudoteket även en solskyddsrutin som fungerar på samma sätt.

Genvägar som ger vacker hy

Ska du iväg på dejt i helgen eller ut med kompisarna ikväll? I så fall kanske du är ute efter produkter som ger omedelbart resultat. Det är som sagt viktigt att ha tålamod och jobba långsiktigt med huden, men givetvis finns det produkter som kan trolla fram dina bästa sidor på nolltid. Fukt är nyckelingrediensen för att snabbt få en hy med fin lyster. Fukt finns i många olika hudvårdsprodukter, exempelvis toners, serum och krämer. Med riktigt med fukt kommer din hy inte att strama och se torr ut, vilket gör att eventuella sminkprodukter också kommer att sitta bättre. Använd gärna en fuktgivande ansiktsmask om du vill ge huden en intensivkur med näring och fukt. Så kallade ampuller är också bra om du vill få fin hy. Hos Hudoteket hittar du ampuller från märket Babor såväl som ett stort antal olika ansiktsmasker från olika varumärken. Om du har mörka ringar under ögonen kan du dölja dem genom att applicera en svalkande ögonkräm följt av en täckande concealer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *