Konserter och evenemang 2021

I takt med att allt fler corona-restriktioner försvinner öppnar samhället mer och mer. Under en mycket lång tid har det inte varit möjligt att samlas fler än några enstaka personer i ett och samma utrymme, men tack vare vaccin kan vi nu leva ett mer normalt liv. Det innebär inte bara att du får gå på restaurang och sitta fler än fyra personer vid samma bord, utan det innebär också att nöjeslivet öppnar upp och konserter och evenemang kommer igång igen.

Är du sugen på att gå på konsert och lyssna på live musik? Då har du kommit rätt. Vi har spanat in Nöjesguiden för att se vad som ligger på kartan nu och plockat fram några bra alternativ som passar de allra flesta.

Roliga och spännande konserter 2021

  • The 1974 Tribute to ABBA – The Greatest Hits Tour
  • Changes – Thomas Di Leva tolkar David Bowie
  • Johnny Cash Roadshow – The Man In Black Tour
  • Patrik Isaksson
  • GES – Stanna Världen en Stund
  • Mando Diao – I solnedgången

Att det inte finns några konserter från utländska artister är ännu inte svårt att förstå. Just nu råder det fortfarande en hel del restriktioner och regler gällande flyg och resor, men inför 2022 ser det förhoppningsvis ljusare ut. Om inte annat hittar du både Molly Sandén, Mando Diao, Tomas Ledin och The Ark på turné under kommande år, vilket inte är så dåligt det heller!

Kom ihåg att boka din biljett i god tid så att du kan vara säker på att få en plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *