Romantiska restauranger för en perfekt dejt

Oavsett om det är första eller 30:e dejten kan det vara mysigt att göra något extra speciellt och då är det perfekt att gå på en riktigt fin och romantisk restaurang. När det kommer till romantiska restauranger är det främst inredningen som har betydelse, såväl som atmosfär och service, men naturligtvis har också menyn en avgörande roll.

Första dejten, bröllopsdag, födelsedag eller bara romantik i luften? Härligt! Vi har plockat fram stadens absolut bästa restauranger för dig som vill äta gott och samtidigt ha en romantisk stund med din käresta. Med hjälp av Metromode kunde vi lokalisera stadens pärlor för en riktigt fin dejt.

Stockholms mest romantiska restauranger

Tegelbacken

Att kliva in på restaurang Tegelbacken är som att gå rakt in i en rosa dröm. Här kan du med fördel boka ett bord för en romantisk middag där ni kan mysa ner er bland rosa kuddar och vackra tapeter. På menyn hittar du okonstlade och goda maträtter som passar de allra flesta och ett plus i kanten är att många är framtagna för att passa två personer.

Le Rouge

På detta fantastiska och mysiga krypin möts du av tunga stora sammetsgardiner, en dämpad och stämningsfull belysning, men också krispigt vita bordsdukar. Många skulle nog likna restaurangen med något taget från filmen Moulin Rouge och det gör den perfekt för en romantisk stund. Här serverar allt från härliga köttbitar till lax, men du kan också skräddarsy din alldeles egna måltid.

Aloë

Lyxiga och romantiska restauranger hittar du inte bara inne i City, utan det finns också gott med pärlor utanför tullarna som är värda att testa på. Hos Aloë får du god, vällagad och lyxig mat och kan välja från välkomponerade menyer på 4-7 olika rätter. Se till att vara ute i god tid och boka bord!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *